Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen en Verlovingsringen

Wat leuk dat jullie aan het orienteren zijn voor Trouwringen of Verlovingsringen! Wij vinden het super leuk om jullie te helpen met het uitzoeken van één van de mooiste herinneringen aan jullie trouwdag… Samen uitzoeken wat bij jullie individueel past en toch een mooie set maakt…Wij hebben een zeer uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen van de merken Breuning, Pas Diamonds, Touche, Femina en Vintage.En als dan dé ringen zijn gevonden geven wij jullie een heerlijke prosecco mee om thuis op te proosten.Op deze pagina hopen wij jullie te inspireren, bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak. Dit kan van dinsdag t/m zaterdag  en als jullie in alle rust willen komen kan dat op de woensdag. dan zijn wij uitsluitend op afspraak open, speciaal voor trouwringen en vermaakopdrachten.“Jullie trouwringen zijn het enige van de trouwdag dat je de rest van je leven bij je draagt “

Loos Juwelier
Touché

Touché

The touch of youre loved ones Touché sieraden staan voor persoonlijke sieraden. De vingerafdruk voor eeuwig vastgelegd , tastbaar door een simpele aanraking. Als blijvende herinnering aan dat unieke moment in jouw leven. Unieke sieraden in goud of zilver met de mogelijkheid voor die ene vingerafdruk. Het sieraad kan voorzien worden van een persoonlijk geschreven tekst, een uniek monogram en zelfs een askamer."Vier het leven"Het Touché Jewels sieraad wordt geleverd met een luxe zwarte giftbox waarop de vingerafdruk is gelaserd. Het certificaat is het bewijs van echtheid en ook hier is de vingerafdruk op gelaserd. 

Vintage & Femina

Vintage ringen of de stijl van vintage ringen zie je steeds vaker terug komen. Hierin hebben wij een wisselende collectie van unieke vintage items. Houdt hiervoor onze Instagram pagina Vintage by Loos in de gaten om op de hoogte te blijven van de wisselende collectie. Ons nieuwste merk is FEMINA. Deze prachtige serie tijdloze en elegante aanschuifringen zijn perfect voor de vrouw die van combineren houdt. De ringen van Femina zijn zo ontworpen dat deze altijd mooi op elkaar aansluiten, maar ook zeker op bijvoorbeeld jouw bestaande verlovingsring!

Vintage & Femina
Eigen Atelier

Eigen Atelier

Hebben jullie dierbare oude sieraden? Hoe mooi kan het zijn om deze om te smelten en te gebruiken voor jullie trouwringen! Elise is goudsmid en haar passie is om met jullie mee te denken om hier een mooi eigen ontwerp voor te maken en dit te verwerken tot een prachtig 'nieuw paar' trouwringen.Mischien draag je al een mooie verlovingsring. Dan is het ook prachtig om hier je trouwring bij aan te schuiven. Bijvoorbeeld een memoire ring. Hierbij kan het heel symbolisch zijn om bij iedere speciale gelegenheid in jullie toekomst een steen bij te plaatsen.In alle stylen, kleuren, materialen en voor ieder budget zijn er prachtige trouwringen samen te stellen. Een cadeautje van ons: De ringen worden door ons voorzien van een mooie gravure en in een gepersonaliseerde houten box afgeleverd.

Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!
Zoeken
Loos Juweliers