Juwelier Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een juwelier in de omgeving van Heerhugowaard? Loos Juweliers is al sinds 1975 een bekende naam in Avenhorn en omstreken. Onze juwelierszaak is gevestigd in het winkelcentrum de Vijverhof, op zo’n 20 minuten rijden vanaf Heerhugowaard. Voel je welkom bij deze juwelier in regio Heerhugowaard en kom zeker binnenkort een langs om te kijken naar ons ruime assortiment!

Onze passie voor mooie sieraden, creativiteit, ambacht en het omgaan met mensen maakt dat wij ons werk als juwelier in regio Heerhugowaard met zo ontzettend veel plezier doen. In onze juwelier in regio Heerhugowaard vindt je diverse sieraden van merken zoals Karma, Zinzi, Seiko en My iMenso. Nieuwsgierig naar welke andere merken? Kijk dan naar de lijst van merken.

Naast de grote collectie sieraden zijn we ook gespecialiseerd in:

Wil je meer weten over onze juwelier in regio Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op. Dit kan middels het contactformulier of door te bellen naar 0229-541694. Uiteraard ben je ook welkom in onze juwelier aan de Vijverhof 23, 1633 DS Avenhorn.

Trouwringen van onze juwelier in Heerhugowaard

We vinden het zeker leuk om jullie te mogen helpen met het uitzoeken van een van de mooiste herinneringen aan jullie trouwdag. Samen uitzoeken wat bij jullie individueel past en toch een mooie set maakt. We hebben het dan natuurlijk over de trouwringen. We hebben een zeer uitgebreide collectie trouwringen in de omgeving van Heerhugowaard. Voor wie iets meer “out of the box” wil en je hebt dierbare oude sieraden? Dan zouden we jullie ook kunnen helpen om een mooi eigen ontwerp te maken en het oude sieraad/sieraden te verwerken tot een prachtig (nieuw paar) trouwringen.

Kom dus gezellig langs in regio Heerhugowaard om naar trouwringen te kijken! Samen gaan we kijken naar wat het beste bij jullie past! Wij adviseren jullie deskundig in jullie keuze.

IMG_6652

Passie voor het ambacht

Ambacht, dat is waar wij alle drie onze passie voor het vak uit halen. Het creëren van een uniek en gepersonaliseerd sieraad maar ook het restaureren van vintage sieraden. Ook het vermaken van oude geliefde sieraden met emotionele waarde naar een nieuw uniek item is bij onze juwelier in regio Heerhugowaard mogelijk. Hiervoor gaan we wel graag met je vooraf even zitten om je wensen te bespreken.

Zou je gebruik willen maken van een van deze mogelijkheden? We zijn als juwelier, in omgeving van Heerhugowaard, speciaal op de woensdag alleen op afspraak geopend. We kunnen dan in alle rust samen je een mooi sieraad ontwerpen/bespreken of een gedenksieraad uitzoeken. Heb je verder nog vragen hierover? Bel of mail ons.