Verzending

Verzending Vintage Sieraden

Vintage Sieraden verzenden wij altijd gratis aangetekend met Track&Trace. 

Verzend partner:

Verzending Moedermelk Sieraden

Uiteraard ben je van harte welkom bij ons in de winkel in Avenhorn om de collectie Moedermelk sieraden te komen bewonderen en passen. Alle modellen zijn in de winkel aanwezig!

Mocht je verder weg wonen of gewoon toch liever online bestellen dan verzorgen wij dit uiteraard heel graag voor jullie! Hieronder volgt uitleg. 

Wel in de winkel uitzoeken en dan jouw sieraad thuis laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk.

Flesje vullen met melk

Na het plaatsen van jouw bestelling sturen wij een retour enveloppe met een flesje, voorzien van jouw naam en unieke code, welke gevuld mag worden met jouw moedermelk. Dit is een lekvrij flesje met pipet. 

Versturen

Het flesje mag in de retour enveloppe. Deze hebben wij al voor je gelabeld en gefrankeerd.  Deze kan nu veilig op de post en zodra wij deze hebben ontvangen krijg je van ons een ontvangst bevestiging.

Bestelling ontvangen

Na de aangegeven levertijd ontvang je jouw unieke en dierbare moedermelk sieraad aangetekend. Hier zul je dus een handtekening voor ontvangst moeten plaatsen bij de bezorger.

Voor de retour enveloppe met pipet en het aangetekend heen en weer verzenden van jouw melk en dierbare sieraad wordt binnen Nederland slechts 9,95 in rekening gebracht en is al in de aankoopprijs meegerekend.