Winkelcentrum Vijverhof Vijverhof 23 1633 DS Avenhorn 0229 541694 info@loosjuweliers.nl
Winkelcentrum Vijverhof Vijverhof 23 1633 DS Avenhorn 0229 541694 info@loosjuweliers.nl

Ambacht

Passie voor het Ambacht.... Ambacht, dat is waar wij alle drie onze passie voor het vak uit halen. Het creëren van een uniek en gepersonaliseerd sieraad, het weer restaureren van vintage sieraden en uurwerken. Ook het vermaken van oude geliefde sieraden met een emotionele waarde naar een nieuw uniek item is waar wij graag met u voor gaan zitten.

Blog

Trouwringen links of rechts dragen? Een vraag die wij veel krijgen🤗 Het is natuurlijk helemaal een vrije keuze, maar mocht je het tof vinden om voor traditionele keuzes te gaan geven wij je hier uitleg! Vena Amoris De traditie in Nederland van het dragen van je trouwring aan de linker ringvinger vindt zijn oorsprong bij de Romeinen. Zij geloofden dat er een ader rechtstreeks tussen het hart en de vierde vinger van de linkerhand loopt. Die ader kreeg de naam “Vena Amoris” letterlijk vertaald als “Ader van de Liefde” Een trouwring aan de linkerhand is dus een symbool van liefde, omdat de afstand naar je hart kleiner is dan bij de rechterhand! Romantisch toch?! Geloofsovertuiging Niet iedereen draagt een trouwring links. In sommige regio’s kiest men voor de rechterhand, voornamelijk door geloofsovertuigingen. Protestanten of orthodoxen bijvoorbeeld, terwijl katholieken weer links dragen. En bij bepaalde geloven wisselt de ring van hand indien de wederhelft sterft…. Praktisch Sommige mensen denken ook aan de praktische kant. Linkshandigen die hun trouwring willen beschermen tegen schade, kunnen bijvoorbeeld overwegen om de ring aan hun rechterhand te dragen.

Gedenksieraden

Wij maken herinneringen graag tastbaar. Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden. Intense liefde...jullie momentje samen, het geven van borstvoeding, zo persoonlijk maar ook zo uniek. Hoe mooi is het om deze herinnering vast te leggen in een sieraad... op deze link kun je een kijkje nemen op de site van 1 van onze leveranciers van gedenksieraden seeyougedenksieraden Ons nieuwste merk Touche gemaakt door Goudsmid Bas Verdonk is zo een prachtige aanvulling onder de gedenksieraden...Kijk ook eens onder het kopje AMBACHT voor het vermaken van sieraden naar een nieuw ontwerp met blijvende herinnering.

Gold rush by Loos

Gold Rush.... Toffe 14krt Gouden sieradenlijn van de meiden van Loos! De Trends van dit moment in 14krt goud uitgevoerd.

Samenwerkingen

Thinking out of the box... Hoe leuk is het om inspiratie te halen en delen met ondernemers, die ook met passie hun vak beoefenen! Hier zijn al hele mooie samenwerkingen uit ontstaan... zoals bijvoorbeeld met uitvaartbegeleidingmara Elkaar inspireren en op ideeën brengen om mooie blijvende herinneringen te maken voor mensen die iemand verloren hebben of weten dat zij die gaan verliezen... ********************************************************************* Touche Jewels ontworpen door Bas Verdonk. Blij dat wij met deze gepassioneerde Goudsmid mogen samenwerken, een vingerafdruk voor eeuwig vastgelegd, tastbaar door een simpele aanraking... ********************************************************************** Eetcafe d'ontmoeting, Hoe leuk was deze samenwerking! Café eigenaar Perry die voor ons model wilde staan om Silkjewelry tijdens de kermis te promoten!

Sieraden en Horloges

Wekelijks hebben wij weer prachtige nieuwe items in huis met zorg uitgezocht voor jou! We helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat helemaal bij jou past... Vintagestyle, Moderne, Klassieke, Sportieve horloges.... Er zijn zoveel verschillen stylen en technieken als het gaat om horloges. We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze... Wist je dat je bij ons hierbij de service krijgt van 2 jaar garantie op het uurwerk, het op maat maken van de band en mocht je batterij binnen 1 jaar leeg zijn dan vervangen wij deze als service. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als er reparaties moeten worden uitgevoerd...

Trouwringen

Wat kan jullie een leven lang aan zo'n romantische dag herinneren dan een van onze prachtige Trouwringen! Daarbij staan kwaliteit en ontwerp van de set natuurlijk voorop. Zodat jullie ervan verzekerd zijn dat de trouwringen nog een leven lang bij jullie zullen blijven. Wat jullie ook zoeken in een trouwring; Klassiek, Modern, Vintage, Goud, Palladium, Platina of Zilver wij hebben het voor ieder budget in huis! Ook hebben wij de mogelijkheid tot zelf ontwerpen met ons 3-d programma >> konfigurator Of creëer samen met onze Goudsmid Elise jullie eigen ontwerp! Voel je welkom om te komen kijken of een afspraak te maken.

Vintage by Loos

Vintage_byLoos Unieke & Geliefde sieraden die een tweede leven verdienen...volg ons op Instagram en Facebook voor de nieuwste pre-loved vintage sieraden die wij binnen krijgen. *de website toont slechts een kleine selectie*

Ga terug naar de website